Πιστοποιημένος Εφαρμοστής ChemCo

Η ΕΝΚΑ είναι ο μοναδικός Πιστοποιημένος Εφαρμοστής των συστημάτων ChemCo Systems (www.chemcosystems.com) για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η ΕΝΚΑ έλαβε τη σχετική Πιστοποίηση από τη Γερμανική εταιρεία CSE Distribution GmbH (www.csedistribution.de), η οποία είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των συστημάτων της Αμερικάνικης εταιρείας ChemCo Systems Inc για την Ευρώπη.

Η ChemCo Systems έχει ιστορία 50 ετών στην τεχνολογία των ρητινενέσεων και στα υλικά επισκευής ρωγμών και διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα ειδικών εποξειδικών ρητινών κατάλληλων για κάθε περίπτωση. Τα συστήματα της ChemCo χρησιμοποιούνται εδώ και πολλές δεκαετίες, αποδεικνύοντας την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, σε πραγματικά έργα, πέραν των ιδανικών εργαστηριακών συνθηκών. Τα συστήματα της ChemCo έχουν χρησιμοποιηθεί σε σημαντικά έργα όπως στην Golden Gate Bridge στον Σαν Φρανσίσκο, στο Washington Monument στην Ουάσινγκτον, στο Lord Nelson Statue στο Λονδίνο και πολλά άλλα.

Οι μηχανικοί των έργων και οι εργοδηγοί της ΕΝΚΑ συμμετείχαν επιτυχώς σε διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε πραγματικές εφαρμογές σχετικά με την τεχνολογία, τα υλικά και τον ειδικό εξοπλισμό (αντλίες ελεγχόμενου όγκου) της ChemCo.

Νέα της CSE για την ΕΝΚΑ

Κατεβάστε το Πιστοποιητικό