Πιστοποιημένος Εφαρμοστής XYPEX

Η ΕΝΚΑ είναι ο αποκλειστικός Πιστοποιημένος Εφαρμοστής της XYPEX Chemical Corporation στην Ελλάδα (www.xypex.com). Η ΕΝΚΑ έλαβε την σχετική Πιστοποίηση από την XYPEX CE, η οποία είναι ο επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής των προϊόντων της Καναδικής εταιρείας XYPEX Chemical Corporation στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Η τεχνογνωσία της XYPEX στην αδιαβροχοποίηση και προστασία του σκυροδέματος μέσω κρυσταλλικής τεχνολογίας έχει ιστορία μεγαλύτερη των 45 ετών. Τα προϊόντα της XYPEX χρησιμοποιούνται επιτυχώς εδώ και πολλές δεκαετίες σε πλήθος κατασκευών, κάθε τύπου, από σκυρόδεμα. Η ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους έχει αποδειχθεί και από δεκάδες πειράματα που έλαβαν μέρος τόσο εργαστηριακές όσο και σε εργοταξιακές συνθήκες από ανεξάρτητα εργαστήρια. Η τεχνολογία XYPEX έχει εφαρμοστεί σε διάφορα σημαντικά έργα σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως ο Πύργος 21st Century Tower στο Ντουμπάι, το συγκρότημα All Seasons Place στην Μπανγκόκ, το Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου κτλ.

Οι μηχανικοί της ΕΝΚΑ παρακολούθησαν διήμερο σεμινάριο και έλαβαν επί τόπου εκπαίδευση στην έδρα της XYPEX CE στην Πράγα, και συμμετείχαν σε διήμερο διεθνές τεχνικό συνέδριο της XYPEX στην Σλοβενία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα στεγανοποιήσεων της ΕΝΚΑ.

Κατεβάστε το Πιστοποιητικό